Office 2016 mac

Zou je vandaag nog goedkoop office 2016 mac willen installeren? Dan is het verstandig dat je vandaag nog naar de webwinkel van Softwarelicense4u gaat. Dit is een webwinkel die zogenoemde softwarelicenties verkoopt tegen bodemprijzen. Goedkope en goede software dus.

 

Wanneer je de webwinkel bezoekt en office 2016 mac koopt, zul je via de mail een licentie ontvangen. Met deze licentie kun je tegelijkertijd de software downloaden, installeren en activeren bij Softwarelicense4u.

 

Wat is een office 2016 mac licentie?

 

Licentie software houdt eigenlijk in dat je het gebruiksrecht koopt voor meerdere machines tegelijkertijd. Dit gebruiksrecht is losgekoppeld van de Cd-roms en dozen. Als je bijvoorbeeld 1000 keer Office koopt, zul je uiteindelijk A4’tjes thuis gestuurd krijgen waarop staat dat je het product duizend keer mag gebruiken.

 

De voorwaarden van licentie software lopen per fabrikant sterk uiteen. Zo zijn er wel net zoveel varianten als er softwarefabrikanten zijn. Een licentie geldt bijvoorbeeld per personeelslid, per computer, per bedrijf of per server. Daarom is het altijd verstandig om de kleine lettertjes te lezen voordat je licentie software gaat kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>