Kattenverzekering goedkoop

Een kattenverzekering goedkoop afsluiten? Natuurlijk wil je nooit teveel betalen voor je kattenverzekering en Tinki.nl heeft voor je alle verschillende verzekeraars naast elkaar gezet en bekeken welke het goedkoopste is.

Als je vooral veel geld wilt besparen is het van groot belang dat je weet welke onderdelen binnen de dekking vallen van je kattenverzekering. Het verschilt namelijk per verzekeraar en vaak zijn de maximale vergoedingen tussen de 2000 tot 3500 euro. Vaak zijn de volgende onderdelen van de verzekering bij inbegrepen;

  • Adviesgesprek bij een dierenarts
  • Noodzakelijke behandelingen
  • Medicijnen die geregistreerd staan
  • Het plaatsen van een identificatiechip
  • Euthanasie van je kat

Waarom zou je een kattenverzekering afsluiten?

Een kat kost altijd geld. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan voedsel, speeltjes en soms belasting. Het zijn kosten die je vast bekend zijn en passen dan ook in de maandelijkse uitgaven.

Vooral wanneer je kat medische zorg nodig heeft, kan het zo zijn dat de kosten hiervoor flink kunnen oplopen. Op zo’n moment kun je voor een lastige situatie te staan. Dit kun je voorkomen door het risico af te dekken met een passende kattenverzekering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>